fbpx

Om Martillo Workshop

Martillo Workshop er en enmansvirksomhed i Hobro, Danmark. Alle produkter i butikken er håndlavede. Siden 2010 har jeg arbejdet med læder, og i 2017 fik jeg gang i smedjen for første gang.

Jeg havde min start i at lave udstyr til liverollespil, og det tog ikke lang tid før de første spurgte om jeg kunne lave udstyr på bestilling. Senere udvidede jeg mit fokus til også at inkludere bestillingsarbejde der involverede populærkultur såsom videospil og film. I 9 måneder i 2015 fungerede Martillo Workshop som en Etsy-butik, der udelukkende producerede varer lavet efter ordre, der gav mine kunder mulighed for selv at vælge faver og andre detaljer på produkterne.

I dag er det ikke længere kunderne, men mig som træffer designvalgene, for at lave smukke håndlavede produkter.

I 2017 blev essen fyret op i for første gang, og jeg har gået til stålet i utallige timer siden da, for at opbygge de færdigheder og den erfaring, der er nødvendig for at levere kvalitetsprodukter i stål.

Martillo Workshop er heller ikke kun en butik, men også en mulighed for mig til at vise mit håndværk til omverdenen. Jeg benytter enhver lejlighed til at vise mine håndværks- og læringsprocesser, både via YouTube-videoer og ugentlige Twitch.tv live streams. Det giver mine kunder en ufiltreret adgang ind bag kulisserne i håndværket og det at drive en virksomhed.

Du kan finde YouTube kanalen lige nu, eller fange et live stream hver mandag på Twitch!

Hvis billeder er mere din stil kan du finde Martillo Workshop på Instagram!

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish